Minőség- és környezeti politika

MSZI_9001-14001_HUN

Cégünk 2011-ben megszerezte az ISO 9001-es és az ISO 14001-es minősítését. Cégünk minőség- és környezeti politikáját az alábbiakban tesszük közzé.

 

 

 

Minőség- és környezeti politika

 

A Szervezet felső vezetősége, az MSZ EN ISO 9001:2009, valamint az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványokban meghatározott alapelveknek megfelelően a biztonságtechnikai eszközök gyártása, forgalmazása tevékenységre vonatkozóan a minőség- és környezeti politikáját az alábbiakban teszi közzé:

  • Tevékenységünk minél gazdaságosabb, piaci igényekhez igazodó gyakorlása mellett a legfontosabb a megrendelői igények maximális kielégítése, termékeink, szolgáltatásaink színvonalának állandó emelése, a minőség állandó magas szinten tartása.

 

  • Cégünk által gyártott, forgalmazott termékek és technoló giák a legjobb minőséget képviselik. A minőséget úgy kezeljük, mint a társaságunk hosszú távú fennmaradásának és fejlődésének egyik meghatározó tényezőjét, valamint a piaci versenyképesség növelésének eszközét.

 

  • Tevékenységeinket magas színvonalon, tervszerűen és szervezetten végezzük.

 

  • Partnereink igényeinek lehető legjobb kielégítése és a vevőkör szélesítése érdekében tevékenységeinket, eszközállományunkat folyamatosan bővítjük, korszerűsítjük. Termékeink és szolgáltatásaink minőségét a szükséges erőforrások felhasználásával, számítógépes hátterünk folyamatos fejlesztésével, a megrendelői igények rugalmas kezelésével, a megrendelői észrevételekből levont tapasztalatok kereskedelmi, gyártói s gyártási munkafolyamatba történő visszacsatolásával, a minőség- és környezetirányítási rendszerünk és a vonatkozó jogszabályok előírásainak betartásával biztosítjuk, alvállalkozóinkat szigorú elvárások alapján választjuk ki, és folyamatosan értékeljük, kiterjesztve rájuk minőség- és környezetirányítási rendszerünk követelményeit.

 

  • Kiemelt figyelmet szentelünk tevékenységünk minden szintjén a környezetvédelemre

 

  • Minőség- és környezeti politikánkat szervezetünk minden szintjén érthető módon fogalmazzuk meg, mindent elkövetve annak érdekében, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés és a kezdeményezés a minőség további javítására. Munkatársainktól elvárjuk, hogy folyamatos képzéssel, önképzéssel fejlesszék tudásukat, melyhez társaságunk biztosítja a feltételeket.

 

  • A cégvezetés elkötelezettséggel, a szükséges erőforrások biztosításával áll a minőségi munkavégzés mellé.

 

Budapest, 2016. június 22.

Ott Krisztián

ügyvezető

A tanúsítványok letölthetőek a következő linkekről:

ISO 9001

ISO 14001